Informeer naar de mogelijkheden voor u en uw hond via de link opgeven, ook voor al uw vragen!!

Aanmelden als instrukteur/trice lees verder onder nieuws!!

AANGESLOTEN BIJ
Puppycursus en  Beginners (Basisgehoorzaamheid) cursus                                                      
Deelname na de Parvo / van Weil enting vanaf 10 weken afhankelijk van het ras.


Bij ons op de club kunt u terecht voor puppycursussen en vervolg cursussen voor uw hond, maar alleen op de donderdagavond. Het maakt niet uit wat het ras van uw hond is. Als uw pup alle pup- inentingen heeft gehad, dan kunt u deelnemen aan de cursus, wij noemen dit een instroomcursus, dit geldt ook voor de oudere honden.               

       
              

        

De puppycursus duurt 10 weken. Hier zullen wij u de beginselen leren,

hoe u bijvoorbeeld uw hond via een beloning makkelijk kunt leren zitten of af laten liggen en leren volgen en nog heel veel andere dingen. Natuurlijk ook voor alle andere praktische zaken die voor u van belang zijn als puppy bezitter.
Is uw hond beginnend maar iets te oud voor de puppycursus, dan hebben wij speciaal voor deze hondjes een beginners (basis) hondencursus.

Deze cursus is het vervolg op de puppycursus. De cursus is bedoeld voor honden die al een beetje een basis hebben of te oud zijn voor de puppycursus, ze gaan bijvoorbeeld zitten op commando.
In deze cursus maken we een begin met het volgen en gaan we verder met de onderdelen als "zit" .... hier roepen.... voor en achter langs lopen en natuurlijk spelen.
De jonge honden cursus duurt 10 weken en is geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 weken.
          Dus wilt u na deze cursussen verder met uw hondje dan  is dit mogelijk in de vorm van BG, EG of VEG, Fit4Fun cursus, flyball of eventueel IGP

Voor het aanmelden en/of stellen van vragen kunt u gebruik maken van onze contact mogelijkheden, onder de link ‘opgeven’

Ook kunt u op de contactpagina ons telefoonnummer vinden zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan. Wij raden u ook aan te kijken bij tips zodat u goed voorbereid aan onze cursussen kunt deelnemen.


Opgericht 1987
Puppycursus en jonge hondencursus
HONDENSPORTCLUB DE VOLHARDING