AANGESLOTEN BIJ
Tijdens de gehoorzaamheidstrainingen die volgen na de puppy training of beginnend als uw hond al wat ouder is, kunt u de basis leggen voor een fijne en stabiele huishond.

In deze cursussen worden alle grondbeginselen en dagelijkse commando s spelenderwijs aangeleerd.


Deze cursussen worden afgesloten met een examen welke u in staat stellen om te zien wat uw hond de afgelopen trainingen geleerd heeft en een inzicht geven in het verloop van zijn/haar ontwikkelingen.


Jacqueline van Alphen is de instructrice voor de EG. De EG-cursus is een vervolg op de puppy-cursus en een start voor de wat oudere honden vanaf 6 maanden. De basisbeginselen worden wat verder uitgebreid en er wordt wat meer discipline gevraagd dan bij de puppy-cursus. De vaak jonge honden leren oefeningen als: volgen aan een slappe lijn; op commando gaan zitten en liggen; blijven liggen en zitten waar de baas je neerzet, ook als hij een paar meter verderop staat; wachten tot de baas roept en dan direct komen.


Aan de VEG-cursus mogen honden meedoen die het EG-diploma hebben gehaald. Tijdens de VEG-cursus worden de oefeningen vanuit de EG verder uitgebreid en geperfectioneerd. De hond leert netter volgen, rechter of sneller zitten en liggen, enz. De hond moet nu leren te blijven liggen als de baas verder weg is. Deze cursus valt onder de leiding van Simone Blom


Voor het aanmelden en/of stellen van vragen kunt u gebruik maken van ons web formulier

U kunt ook kijken op de contact pagina voor ons telefoonnummer zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan. Voordat u aan de cursus gaat deelnemen raden wij u aan om onze

tips te lezen zodat u goed voorbereid aan onze cursussen kunt beginnen.


Cursusfoto's
IPO foto's
Cursus examens
IPO examens
Wedstrijden
Opgericht 1987
Heeft u een leuke foto die u hier graag geplaatst ziet?
Stuur hem naar:  webmaster@hscdevolharding.nl
FILMS EN FOTO'S
Resultaten Volharding
            Video
HONDENSPORTCLUB DE VOLHARDING