LET OP!!Informeer naar de mogelijkheden voor u en uw hond via de link opgeven, ook voor al uw vragen!!

Aanmelden als instrukteur/trice lees verder onder nieuws!!

AANGESLOTEN BIJ
Puppycursus en jonge hondencursus                                                      Bij ons op de club kunt u terecht voor puppycursussen en vervolg cursussen voor uw hond, maar alleen op de donderdagavond. Het maakt niet uit wat het ras van uw hond is. Als uw pup alle pup- inentingen heeft gehad, dan kunt u deelnemen aan de cursus, wij noemen dit een instroomcursus, dit geldt ook voor de oudere honden.               

       
              

        

De puppycursus duurt 10 weken. Hier zullen wij u de beginselen leren,

hoe u bijvoorbeeld uw hond via een beloning makkelijk kunt leren zitten of af laten liggen en leren volgen en nog heel veel andere dingen. Natuurlijk ook voor alle andere praktische zaken die voor u van belang zijn als puppy bezitter.
Is uw hond beginnend maar iets te oud voor de puppycursus, dan hebben wij speciaal voor deze hondjes een jonge hondencursus.

De jonge hondencursus is het vervolg op de puppycursus. De cursus is bedoeld voor honden die al een beetje een basis hebben, ze gaan bijvoorbeeld zitten op commando.
In deze cursus maken we een begin met het volgen en gaan we verder met de onderdelen als "zit" .... hier roepen.... voor en achter langs lopen en natuurlijk spelen.
De jonge honden cursus duurt 10 weken en is geschikt voor alle leeftijden.
          Dus wilt u na deze cursussen verder met uw hondje dan  is dit mogelijk in de vorm van BG, EG of VEG, Fit4Fun cursus, flyball of eventueel IPO

Voor het aanmelden en/of stellen van vragen kunt u gebruik maken van onze contact mogelijkheden, onder de link ‘opgeven’

Ook kunt u op de contactpagina ons telefoonnummer vinden zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan. Wij raden u ook aan te kijken bij tips zodat u goed voorbereid aan onze cursussen kunt deelnemen.


Opgericht 1987
HONDENSPORTCLUB DE VOLHARDING
Puppycursus en jonge hondencursus